Outcasts.

Outcasts of their own world.
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Algemene Informatie.

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin


Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 2011-02-18

PostSubject: Algemene Informatie.    Sat Feb 19, 2011 8:38 pm

We gaan duizenden jaren in de toekomst. De status van de aarde is enorm verslechterd. Er ontstaan grote oorlogen, en ruzies tussen de verschillende landen, en de aarde is verschrikkelijk vervuild. En dus kwam de redding net op tijd.
Onderzoekers vonden een planeet. Een planeet die, net zoals de aarde, precies op de goede afstand van de zon lag, niet te koud en niet te warm was, vruchtbare grond had, en, makkelijk gezegd, leefbare omstandigheden voor de mensen. Er werden ruimteschepen uitgevonden, raketten voor heel veel mensen, en na jaren van voorbereidingen wordt er een selecte groep mensen naar de nieuwe planeet gestuurd, om te ontdekken, te overleven. De reis duurt vijf jaar, en na aankomst, zal een nieuwe groep mensen vanaf de aarde gestuurd worden.

Er gaan niet alleen onderzoekers, leiders, en andere grote mensen heen. Ook veel kinderen worden meegenomen. Vele daarvan hebben iets speciaals, talenten voor wiskunde of andere dingen, dingen waar ze mee van pas zouden kunnen komen.

Maar buiten het veilige Forthaven dat ze hebben opgebouwd doolt gevaar. Er gaan vaak mensen naar buiten, maar ze weten nog zo veel niet over de planeet, dat er nog vele, soms verschrikkelijke ontdekkingen worden gedaan.

Als je dit hebt gelezen, zet je onder je rol: Voila, de informatie gelezen ;D
Back to top Go down
View user profile http://outcasts.forumactie.com
 
Algemene Informatie.
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Outcasts. :: Algemeen :: Regels en Informatie-
Jump to: