Outcasts.

Outcasts of their own world.
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Specifieke Informatie.

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin


Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 2011-02-18

PostSubject: Specifieke Informatie.   Sat Feb 19, 2011 8:26 pm

Nog wat extra informatie over de nieuwe planeet enzovoorts. De planeet zelf heet trouwens Carpethia, en voor het geval iemand het zich afvraagt, ja, het hele verhaal is gebaseerd op een gelijknamige tv-serie, uitgezonden op bbc1. In iedergeval, laat ik beginnen.

Ten eerste woedde er op Carpethia soms heftige, bij een gebrek aan beter woord, stormen. In Forthaven noemen ze het Whiteouts. Grote witte stormen, die, afhankelijk van hun kracht, grote schade kunnen aanbrengen aan de gebouwen en mensen. Er zijn soms wel twee Whiteouts per dag, vaak kleine stormen, die niet al te veel schade aanrichten, en waar vrijwel iedereen op bedacht was na de eerste paar keer. Maar soms zijn er enorme stormen, vaak heel erg heet en alles verwoestend.

Ten tweede de rol van onze personages in het RPG. Er zijn, zoals je gelezen zult hebben in de Algemene Informatie, veel kinderen meegenomen, vaak door hun rol in de maatschappij. Ze zijn van allerlei verschillende afkomsten, echt niet alleen westerse kinderen. Ze zijn intelligent, dapper, of iets anders dergelijks. Ze hebben natuurlijk ook allemaal slechte kwaliteiten, laat ik hier de nadruk ook op leggen, zodat het niet lijkt dat het super kinderen zijn, want ze blijven ook normaal. Ze hebben gewoon iets speciaals, al weten ze dat zelf soms helemaal niet.

En ten derde, zijn er nog wat dingen in Forthaven. Je mag bijvoorbeeld niet zomaar de stad uit, alleen als je een goede reden of toestemming hebt, en er is ook veel beveiliging. Denk dus niet dat je zomaar kan zeggen: "En Jan had zin om in het gras te liggen, dus ging hij even de stad uit." Natuurlijk is deze regel er om aan zijn laars gelapt te worden Wink Ook kan je niet zomaar vrienden worden met de wezens buiten de stad. "Piet zag daar een monster met zeven hoofden en liep ernaar toe. 'He, wat een aardig beestje.' Zei Piet, en hij aaide het monster over een van zijn koppen." Zo dus ;D

Als je dit gelezen hebt zet je dit onder je rol: Ik ben klaar om te RPGen :DDD
Back to top Go down
View user profile http://outcasts.forumactie.com
 
Specifieke Informatie.
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Outcasts. :: Algemeen :: Regels en Informatie-
Jump to: