Outcasts.

Outcasts of their own world.
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Leah Alley

Go down 
AuthorMessage
Leah

avatar

Aantal berichten : 37
Registratiedatum : 2011-02-25

PostSubject: Leah Alley   Sun Feb 27, 2011 2:44 pm

Naam: Leah Alley
Roepnaam: Gewoon Leah, niets bijzonders of specifieks.
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 16 jaar, 23 april

Uiterlijk
Lengte: 1,72
Gewicht: 61 kg
Ogen: Leah heeft heldere blauwe ogen.
Huidskleur: Leah heeft een lichte, geen bleke, huidskleur. Doordat ze vroeger zoveel binnen heeft gezeten is haar huid nooit getinter geworden en gewend aan geen zonlicht.
Haarkleur: Leah heeft lang, donkerbruin haar dat elegant over haar schouders valt.
Kapsel: Leah haar haar verschilt per dag. De ene keer is het stijl maar het kan ook zo zijn dat er lichte krullen in zitten.
Kleding: Haar haar verschilt per dag maar haar kleren niet. Ze heeft een klassiekere kledingsmaak en gebruikt daar zachtere kleuren bij. Een beschrijving van de kledingstijl van je karakter. Denk niet alleen aan het type kleding, maar ook aan de kleuren pastel roze, wit, lichtgrijs. Ze is gek op tuniekjes.
*Attributen: Leah heeft niet vaste spullen bij zich op haar mobiel, iPod en zonnebril na. Deze dingen heeft ze altijd mee in haar tas.

Innerlijk
Karakter-eigenschappen: Stil, terug getrokken tot zich zelf, betrouwbaar,

Karakter: Leah heeft een gespleten persoonlijkheid. Je zou kunnen zeggen dat ze twee karakters heeft. Vroeger, voordat haar hele leven werd veranderd door een stomme fout was ze een vrolijk meisje zonder zorgen. Ze keek op naar haar ouders. Dat waren haar superhelden. De mensen die niets fout konden doen in haar ogen. Ze waren perfect en hadden elkaar lief. Wat wou je nog meer in je leven hebben? Maar na die fatale fout is al die vrolijkheid en onbezorgdheid verdwenen. In een klap. Ze werd steeds meer tot zichzelf toegetrokken totdat niemand meer met haar om wou gaan. Ze dacht dat er dan niets met haar zou kunnen gebeuren, dat zij niet dezelfde fouten zou maken als haar moeder. Maar dat was niet waar. Doordat ze zo stil werd en nergens meer van genoot was ze vergeten hoe het was om te leven. Dat besefte ze toen ze 12 jaar was en vanaf dat moment is ze verhuisd naar Engeland, waar haar oma woonde. Daar is ze weer tot zichzelf gekomen. In de tijd dat ze veel thuis zat heeft ze talen bestudeerd en beheerst nu veel talen. Leah is ondanks alles toch een stil meisje. Ze is niet opvallend, niet qua uiterlijk maar ook niet qua innerlijk. Je zou kunnen zeggen dat ze een grijs muisje is. Ze is iemand die met beide benen op de grond staat en eerst denkt en dan doet. Soms denkt ze teveel na, dan draaien haar hersens overuren. Het is vermoeiend en de enigste manier om die gedachten weg te krijgen is wandelen. Leah heeft al veel gewandeld in haar leven. Het is haar manier om haar leven weer op een rijtje te krijgen als het wat moeilijker gaat. Ze bekijkt de dingen nu vanaf de zonnige kant en grijpt geluk met twee handen aan hoewel ze wel voorzichtig is. Dat geluk kan zomaar weg zijn en je moet er niet teveel aan gehecht raken. Leah is altijd wel in voor een grapje zolang je andere mensen er maar niet mee kwetst of pest. Ze is absoluut tegen pesten en mensen buitensluiten. Ze is een meisje dat altijd naar je problemen wil luisteren, of ze nou groot of klein zijn. Ze houd er gewoon niet van als mensen verdriet hebben. Leah kon soms moeilijk verwoorden wat ze voelt. Dan komt ze niet goed uit haar woorden en heeft ze het gevoel dat ze blundert en klapt ze helemaal dicht. Toch is Leah is iemand die gelooft in het lot. Als het zo moet zijn, dan is het zo, daar kun je eenmaal niets aan veranderen.

Biografie:
Verleden: Leah heeft een prima jeugd gehad tot haar 13 jaar. Toen werd haar moeder verslaafd aan de drank. Haar moeder kon het overigens goed verstoppen. Niemand wist ervan. Tot op een dag ze samen met haar vader een dagje naar het strand ging. Haar moeder had teveel gedronken maar stond erop dat zij reed. Die rit werd fataal voor beiden. Ze kregen een ongeluk en beiden hebben het niet overleefd. Uit een test bleek dat ze teveel had gedronken en Leah is helemaal veranderd qua karakter. Toen ze 14 was is ze naar haar oma gegaan en is daar “opnieuw geboren.” Ze is veranderd maar is nooit meer dezelfde Leah geworden als vroeger.

*Vaardigheden: Leah is iemand die overal over na denkt. Ze is slim en ziet snel de voor en na delen van een plan.

Zwaktes: Leah is absoluut niet goed in rekenen, al die cijfers dansen en bewegen voor haar ogen als het boven de tien komt. Ze is daarom ook harstikke blij met de uitvinding van de rekenmachine.

Interesses: Leah haar intresses zijn best uitgebreid. Ze is een meisje dus ze houd sowieso van kleren maar ze is niet iemand die gelijk naar haar nagels kijkt als er ook maar iets gedaan moet worden. Ze is ook gek op lezen en schrijven.
*Houdt van: Wandelen, Leah is gek op wandelen. Het brengt haar tot rust en natuur heeft haar altijd al geïnteresseerd.
*Houdt niet van: Mensen met verdriet. Als iemand verdriet heeft voelt ze het zelf ook. Niet zo heftig als de ander maar ze leeft mee met degene die verdriet heft.
Angst: Leah is als de doods voor spinnen. Dat vind ze ook een nadeel als ze in het bos loopt. Vooral in de zomer zijn er veel spinnewebben te vinden waar je zo met je gezicht in loopt.

Omgeving.
Familie: Haar ouders zijn dood maar ze heeft haar oma Nela nog.
Vrienden: Voor het ongeluk had Leah aardig wat vrienden maar na dat ze zich tot zichzelf trok zijn ze allemaal, een voor een weggegaan en nooit meer terug gekomen. Toen zag ze ook dat de meeste vrienden nep waren. Alleen Noah, haar vriendin die ze al sinds de kleuterschool kent is z nog mee in contact en zijn nog steeds vrienden.
Relatie: Leah heeft wel eens een relatie gehad maar dat waren korte en niets betekenende relaties.
*Huisdier(en): x.

Extra's
*Toekomstdroom: Leah heeft haar toekomst nog niet bepaald “uitgestippeld” ze ziet wel wat het komen zal.
Motto: Komt nog

*Favoriete lied: Komt nog
*Favoriete/mooie zinnen: Komt nog
Quotes: Komt nog

Extra:

Last edited by Leah on Sun Feb 27, 2011 2:52 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
Evy

avatar

Aantal berichten : 37
Registratiedatum : 2011-02-20
Leeftijd : 20
Woonplaats : A'dam - Noord

PostSubject: Re: Leah Alley   Sun Feb 27, 2011 2:51 pm

Goedgekeurd Like a Star @ heaven
Back to top Go down
View user profile
 
Leah Alley
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Outcasts. :: Algemeen :: Rollen-
Jump to: