Outcasts.

Outcasts of their own world.
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Macci Rosé Maria Monchelle

Go down 
AuthorMessage
Macci

avatar

Aantal berichten : 27
Registratiedatum : 2011-02-26
Woonplaats : In je bed

PostSubject: Macci Rosé Maria Monchelle   Sat Feb 26, 2011 11:58 pm

Naam: Macci-Rosé Maria Monchelle
Roepnaam: Macci
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 03 - 04. 17 Jaar

UITERLIJK
Lengte: 1.58
Gewicht: 50
Ogen: Zeeblauw/Lichtgroen
Huidskleur: Heel licht getint
Haarkleur: Donkerblond met licht blonde plukken er doorheen
Kapsel: Ze heeft lang haar, dus ze kan er veel mee doen. Ze varieerd veel, Zei vlecht, Staart, Los, Knot, Vast met een clipje. Elke dag wel wat anders !
Kleding: Ze houd ervan om shortjes, rokjes, en jurkjes te dragen, zo bloot mogelijk eigenlijk. Ze is namelijk erg trots op haar lichaam. Maar een jean en een colbertje kan er mee door op zijn tijd.
Attributen: Ze heeft altijd een lading oorbellen, kettingen, en armbanden bij zich. Haar mobiel is haar alles daar heeft ze alles instaan, van muziek tot persoonlijke informatie. Ze draagt ook vaak een zei tas om daar al haar spullen in te doen bv. mobiel, sieraden, portemonee, ect.

INNERLIJK
Karakter-eigenschappen: Goede: Slim, charmant, romantisch, spontaan, eerlijk.
Slechte: Arrogant, Brutaal, egoistisch, roddelaar, ijdel, leugens zijn er soms om zich zelf te redden maar dat is niet haar sterkste kant.
Goede en slechte: Zelfverzekerd, recht, druk, Party animal, snel, sexistisch, sarcastisch, achterdochtig.

Karakter: Met deze Latina valt mee te spelen, altijd haar woorden voor zich. Ze weet heel goed wat ze moet zeggen en heeft daar dan ook nooit spijt van. Dit meisje heeft heus wel een hart ze is heel eerlijk, maar dat is niet altijd goed. Ze is erg spontaan en durft zich ook makkelijk en goed voor te stellen, ze weet heel goed wat ze wel en niet wilt en zegt dat ook. En een roddeltje op zijn tijd kan er ook wel mee door. Haar sexistische kant is erg gewilt bij de jongens, vooral omdat ze niet erg moeilijk is met die dingen. Het is weer niet zo dat ze niet weet wat romantiek inhoud, maar een snelle jelle kan wel op zijn tijd. Dat gedoe met kaarsen duurt af en toe een beetje lang.

Biografie: Verleden: Macci is een Frans/Latijnse meid. Haar moeder Latijns en haar vader Frans, het is niet echt te zien aan haar gezicht dat ze Latina is maar het is wel te zien aan haar gedrag. Ze is een erg rijk en verwend meisje, maar gedraagt zich totaal niet als die mensen. Ze is wel een gemeen en arrogant meisje. Ze kreeg alles wat haar hartje begeerde, dat wat elk meisje droomde beleefde zij. Maar diep van binnen is het een heel erg lief meisje, dat weten alleen haar aller beste vriendinnen. Haar moeder heeft haar altijd al geleerd om zichzelf niet te verlagen bij andere mensen, altijd met opgeheven hoofd rond te lopen. Maar diep van binnen is ze dat gemene helemaal zat, maar als ze dat opgeeft gaat haar reputatie naar de knoppen. Want ja, ze is ook een ontzettend populair meisje op school, en ja ze chearlead. Ze is geboren en getogen in Amerika. Haar ouders zelf niet, daar is ze stiekem toch wel trots op. Macci is een natuurtalent in bed, ze heeft er ook ervaring mee. Ze is niet van die meisjes die er moeilijk over doen. Vooral niet als ze dronken is. Daarom heeft ze ook best veel jongens gehad. Nooit dat Macci Monchelle een serieuze relatie heeft gehad, nou misschien ééntje dan. Het deed haar ook erg pijn toen het uitging, maar ze moest wel doorgaan want zei was dé Macci Monchelle die nooit ergens spijt van had of ergens verdrietig over was. Maar buiten dit is er niks bijzonders aan haar, behalve dat ze een wiskunde wonder is, maar het eigenlijk niet durft te vertonen. Ze haalde altijd expres onvoldoendes zodat ze geen nerd was. Haar ouders zijn trouwens gescheiden, maar omdat ze niet van haar vader houd woont ze met haar moeder in Amerika, ze houd wel van haar stief vader wat haar vrienden erg raar vinden.

*Vaardigheden: Wiskunde, sex en goede sportster
Zwaktes: Liegen.
Interesses: Winkelen, jongens, uitdagingen, sport.
*Houdt van: Feesten, sex, jongens, drank, haar broertje.
*Houdt niet van: Roken, meisjes die denken dat ze beter dan haar zijn, haar vader.
Angst: Het donker, kakkerlakken en spinnen.

OMGEVING
Familie: - Moeder: Sofia Delgado - Bowen Vader: Julien Monchelle Broertje: Ricardo Monchelle Stiefvader: Luke Bowen Stiefzusje: Silver Bowen Halfzusje: May Bowen
Vrienden: Beste vriendinnen: Lindsey Dewlay, Verginia Fernando, Lucia Torlento, May Torlento.
Relatie: Nee
*Huisdier(en): Nee

EXTRA'S
*Toekomstdroom: Die weet ze nog niet
Motto:"Let our body speak"

*Favoriete lied: Veel
*Favoriete/mooie zinnen: Die heeft ze niet
Quotes: "Close your eyes and let the fun begin." "Life is not a problem to be solved. Life is a mystery to be lived."

Extra: Macci heeft blijkbaar toch echt een hart, ze houd namelijk zo veel van haar broertje dat ze een tattoe op haar arm heeft gezet met zijn naam. Ze denkt eraan om haar achternaam te veranderen in Bowen omdat ze niks te maken wilt hebben met haar echte vader.


Ik ben klaar om te RPGen :DDD
Voila, de informatie gelezen ;D
Hola daar, ik heb de regels gelezen!
En toen had ik de regels gelezen en zei ik IK WIL RPG'EN BABY[i]
Back to top Go down
View user profile
Evy

avatar

Aantal berichten : 37
Registratiedatum : 2011-02-20
Leeftijd : 20
Woonplaats : A'dam - Noord

PostSubject: Re: Macci Rosé Maria Monchelle   Sun Feb 27, 2011 12:53 pm

Goedgekeurd Like a Star @ heaven
Back to top Go down
View user profile
 
Macci Rosé Maria Monchelle
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Outcasts. :: Algemeen :: Rollen-
Jump to: