Outcasts.

Outcasts of their own world.
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Esperañza Alice Silverly

Go down 
AuthorMessage
Alice

avatar

Aantal berichten : 6
Registratiedatum : 2011-02-25

PostSubject: Esperañza Alice Silverly   Fri Feb 25, 2011 9:58 pm

Naam: Esperañza Alice Silverly
Roepnaam: Esperañza is het Spaans voor 'hoop', daarom noemt ze zichzelf ook liever Hope. Ze snapt nog steeds niet hoe haar ouders haar ooit zo hebben kunnen noemen. Later begonnen een paar van haar vriendinnen haar Alice te noemen, naar haar tweede naam. Sindsdien gebruikt ze liever die naam.
Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 16 jaar, sinds 16 mei.

UITERLIJK
Lengte: Alice geniet van een normale lengte: 1 meter 66.
Gewicht: Alice weegt zo'n 61 kilo. Dat is wat veel, maar ze heeft jaren aan intensief trainen gedaan en daardoor is ze wat bijgekomen vanwege de spieren.
Ogen: Haar ogen zijn helder bruin. Soms geven ze een gouden gloed af, in het juiste zon- of maanlicht. Haar ogen worden omkadert door lange, volle wimpers.
Huidskleur: Ze is een natuurlijke Spaanse, maar ze is niet zo gebruind als de andere spaanse mensen. Je zou wel kunnen zeggen dat ze gewoon een getint meisje is.
Haarkleur: Ze heeft iets tussen licht en normaal bruin haar.
Kapsel: Ze heeft een soort van rare pony. Ze kan het als een rechte pony dragen, maar ook als een schuine.
Kleding: Alice heeft een erg stijlvolle stijl, vind ze zelf. Andere mensen vinden het nogal abstract. Ze draagt felle kleuren die eigenlijk niet bij elkaar passen. Bijvoorbeeld een kort, felrood kleedje met dan een motorjasje erop, maar dan ook knalblauwe pumps. Maar ze schaamt zich er niet voor, het is Alice en daar moet je maar mee leven.
*Attributen: Alice heeft altijd een mobieltje in haar handen. Het is een witte, ze is gewoon verzot op die gsm. Adoratie.

INNERLIJK
Karakter: Alice is een ongeloofelijke sloddervos. Bij nog maar het binnenkomen van haar kamer heb je al het gevoel alsof er daar een bom van kleren en kleine prulletjes is ontploft. Serieus, de kans dat ze daar ooit nog iets terugvind is enorm klein. En achter dat slordig zijn, heerst chaos. Vertrouw haar de organisatie van het een of andere evenement niet toe. De kans dat je een minizaal met één ballon en een slechte clown krijgt, is heel erg groot. En dat terwijl je een knalfuif in een casino wou met een sterk thema en misschien een bekende zanger. Maar het word snel goed gemaakt met het feit dat ze hyperactief is en dan ongelooflijk vrolijk is. Dan hupst ze rondom je heen tot dat je begint te lachen. Dit zal ze vaak doen als je chagrijnig bent, want zo'n soort mensen haat ze gewoon. En natuurlijk is er ook haar droge humor dat er wel bij werkt.
Vraag of verwacht nooit van Alice dat ze een film helemaal tot het einde uitkijkt of een boek uitleest zonder tien keer te zijn opgestaan om zogezegd iets te drinken, te plassen of van die shizzle. Of ze zit er maar met een wazige blik, dan is ze met haar gedachten bij de droom die ze laatst had ofzo.
Meestal gaat ze heel schattig doen zodat ze krijgt wat ze wilt. Ze prult aan haar haren, lacht is lief naar je en knippert veel met haar ogen. Soms werkt dit, maar er zijn ook mensen die er compleet imuum voor zijn.
Maar Alice is ook ongeloofelijk koppig. Ze wilt en zal altijd haar gelijk halen. Dit hangt ook vast met haar hardnekkig zijn. Ze doet wat ze wilt, wanneer ze het wilt. Ze zou er figuurlijk gezien zelfs willen sterven voor het doel dat ze wilt bereiken en in zo'n gevallen kan ze agressief worden.
Ooit was Alice een echte waaghals. Ze zou nooit geweigerd hebben om mee te gaan skydiven, of zwemmen tussen de haaien. Maar dit is allemaal veranderd doordat haar zusje kanker had gekregen. Sindsdien is ze een stuk terughoudender en voorzichtiger. Ze probeert terug om te worden zoals ze was en hierdoor is ze meer en meer een echte party animal geworden. Ook alcohol en sigaretten maakten toen een deel uit van haar leven. Gelukkig nu al een stuk minder.
Alice is het soort meisje dat erg zelfzeker is en hierdoor wel eens bitchy kan doen. Ze heeft een enorm positief zelfbeeld. Waarschijnlijk komt dit ook omdat ze nooit leert uit haar fouten, en deze allemaal weglacht alsof ze nooit gebeurd zijn.

Biografie: Alice is een meisje met spaanse en mexicaanse roots. Hoewel ze ook vlot Engels kan spreken. Ze heeft haar hele leven in Spanje gewoond en daar heeft ze zowel goede als slechte herinneringen. Toen ze zeven was kreeg ze een zusje erbij, maar dat kreeg zes jaar later kanker. Dit heeft haar leven een enorme wending gegeven. Ze werd voorzichtiger en bracht meer tijd met haar zusje door (die dan wel positief bleef.) Uiteindelijk heeft Isabella de ziekte overwonnen, maar Alice bleef beschermend over haar zusje. Hierdoor heeft ze ook beseft dat je van je leven moet maken wat je wilt en moet leven van dag tot dag.

*Vaardigheden: Alice is enorm lenig. Een paar jaar terug kon ze haar lichaam in alle bedenkbare posities wringen. Nu kan ze er nog wel wat, maar gewoon minder omdat ze het niet goed onderhouden heeft.
Alice heeft een goed ontwikkeld fotografisch geheugen. Voor haar is het dus altijd gemakkelijk om de weg terug naar huis te vinden. Ze herkent mensen, gangen en voorwerpen sneller en beter dan andere mensen en kan zich dingen voor een langere tijd scherp herinneren. En ze weet gemakkelijk of je liegt of niet (in de zin van wanneer iemand de vorige keer iets anders zei, zal ze dit nog weten. Ohja, dan gaat ze je haten want je loog =D)
Zwaktes: Alice kan echt niet goed met stress omgaan. Sterss maakt haar nog stressier en dan flipt ze helemaal door.
Interesses: Jongens. Echt, Alice is een ongeloofelijke jongensfreak. Een soort van playster. Ze houdt van de vrijheid die ze heeft buiten de relatie, maar is wel heel erg trouw als ze er eenmaal een heeft.
*Houdt van: Het bekritieseren van jongens en shoppen. Ze is een blijft een echt meisje. En natuurlijk werkt ze elk half uur haar make-up bij omdat ze dat gewoon tof vind.
*Houdt niet van: Te korte dagen of mensen die denken dat ze alles zijn.
Angst: Over het algemeen kleine beestjes die kruipen en een web weven. Clowns en bananen.

OMGEVING
Familie: Isabella, haar zusje. Monita, haar moeder en Antony de vader ^^
Vrienden: Ze had een beste vriendin Dubhita. Maar zij is verhuisd. Sindsdien heeft ze niet echt een beste vriend of vriendin gehad, maar wel altijd een brede vriendenkring.
Relatie: Nee.
*Huisdier(en): Geen, ze vind kleine diertjes (zoals puppy's) leuk totdat ze groot worden.

EXTRA'S
*Toekomstdroom: Beroemd mode ontwerpster, omdat mode alles voor haar betekend en ze graag expirimenteert (wat misschien niet altijd zo'n geweldig resultaat heeft...)

Extra: Alice heeft twee helixen in haar linker oor en een tweede en derde gaatje in haar rechteroor. Ze heeft een navelpiercing gehad. Ze heeft een tattoo van een drakenvleugels in op haar schouderbladen staan. Alice denkt nu na over een tweede tattoo die ze misschien wilt nemen.Hola daar, ik heb de regels gelezen!
Voila, de informatie gelezen ;D
Ik ben klaar om te RPGen :DDD


Last edited by Alice on Sun Feb 27, 2011 8:06 pm; edited 2 times in total
Back to top Go down
View user profile
Evy

avatar

Aantal berichten : 37
Registratiedatum : 2011-02-20
Leeftijd : 20
Woonplaats : A'dam - Noord

PostSubject: Re: Esperañza Alice Silverly   Sun Feb 27, 2011 12:46 pm

Goedgekeurd, behalve dat je nog even iets "speciaals" moet hebben. Lees anders de informatie nog een keer door Like a Star @ heaven
Back to top Go down
View user profile
Alice

avatar

Aantal berichten : 6
Registratiedatum : 2011-02-25

PostSubject: Re: Esperañza Alice Silverly   Sun Feb 27, 2011 7:43 pm

Evy wrote:
Goedgekeurd, behalve dat je nog even iets "speciaals" moet hebben. Lees anders de informatie nog een keer door Like a Star @ heaven

Okidoki! Ik pas het meteen aan ;D
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
PostSubject: Re: Esperañza Alice Silverly   

Back to top Go down
 
Esperañza Alice Silverly
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Outcasts. :: Algemeen :: Rollen-
Jump to: