Outcasts.

Outcasts of their own world.
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Ash Stone

Go down 
AuthorMessage
Ash

avatar

Aantal berichten : 39
Registratiedatum : 2011-02-20

PostSubject: Ash Stone   Thu Feb 24, 2011 9:45 pm

Naam: Ash Stone
Roepnaam: Ash zelf is niet het type voor bijnamen of roepnamen. Verklein woorden in een bijnaam of roepnaam vind hij al helemaal beledigend. Zijn ouders gebruikte wel eens de naam Ashpin voor hem als grapje.
Geslacht: Man
Leeftijd: 17 Jaar, 1 Januari.

Uiterlijk:
Lengte: 1.82
Gewicht: 76 Kilo.
Ogen: Ash zijn ogen zijn diep bruin. Een kleur als bruine aarde, donker maar toch iets afwijkend van zwart.
Huidskleur: Hij is een bleek persoon. Een witte huid die niet bruin word noch verbrand. Zijn bleekheid is nog erger zichtbaar door zijn ogen en haarkleur. Als je alleen naar zijn huid kijkt lijkt hij een beetje een albino type.
Haarkleur: Het haar van Ash is donker bruin, een kleur die niet neigt naar zwart maar ook niet naar blond. Echt bruin.
Kapsel: Ash zijn haar is aardig lang voor het doen van een jongen. Zijn haar zit hoe het zit en dat accepteert hij. Het is dus letterlijk een net uit bed look. Voornamelijk met de lange pluk aan de voorkant zit hij meestal mee te kloten. Het zit altijd in de weg en gaat dan ook nooit uit de weg.
Kleding: Ash kleed zich meestal simpel en netjes, dit is nogal in strijd met zijn tattoos maar dat is een bewuste keuze. Het zijn meestal shirts met lange mouwen die hij draagt, opgestroopt. Een simpele v-hals is voor hem genoeg, ook is hij geen grote fan van drukke prints. Zijn schoenen zijn altijd vans, zomer, winter, het maakt hem niet uit.
Attributen: Hij heeft altijd een potlood en een klein schets/schrijfboekje bij zich, grotendeels van de pagina's zijn gevuld met tekeningen. Dat komt omdat Ash nogal analfabetisch is. Hier en daar staat een quote die hij mooi vind.

Innerlijk:
Karakter: Ash is een tegenstrijdig persoon, zo is hij een rustig persoon maar ook een onrustig persoon. Hij oordeelt snel over iemand als hij die persoon leert kennen of slechts ziet, toch blijft hij zich daar niet aan vast houden. Als jij hem het tegendeel bewijst doet dat hem juist plezier. Ash is nuchter, hij ziet dingen door een luchtige waas, meestal onderschat hij een situatie of merkt hij niet hoe belangrijk of gevaarlijk iets is. Naïef is daar het juiste woord voor. Hij neemt aan wat het leven hem geeft en is daar tevreden mee. Hij verwacht geen dingen omdat hij weet dat het kan tegenvallen. De naïviteit klinkt misschien als een positief iets maar dat is het meestal niet, hij brengt zichzelf daardoor meestal in slechte situaties. Ash gelooft niet in liegen noch in een hogere macht. Hij geloofd in de waarheid, oprechtheid van een mens. Hij is goed in het zien van de waarheid en een leugen, daar zal hij je dan ook meteen op aanspreken. Als hij is een mensenlezer als hij de tijd er voor neemt, kleine details vallen hem op. Dit is waarschijnlijk zijn beste pluspunt aan wie hij is. Hij weet veel van het gedrag van mensen en let daar dan ook altijd op. Doordat letters en woorden niet zo veel voor hem betekenen is hij meer gericht op het gene wat in beeldvisie is. Ash houd van vernieuwing en van verbazing, hij zal dus meer neigen naar de mensen die hem keer op keer laten verbasen. Ash omschrijft zichzelf als een nuchter humoristisch persoon. Voor een groot deel is dat waar, aangezien hij graag grapjes maakt en alles nuchter bekijkt. Maar hij is meer dan hij zichzelf credit geeft. Hij is zacht, gevoelig, al is dat niet iets wat hij zelf echt realiseert. Hij is niet het type dat echt 2de kansen geeft. Iemand heeft de keuze om slecht of goed te zijn, die beslissing is aan die persoon zelf. Daar geloofd hij in. Ash word graag gerespecteerd om wie hij is, om hoe hij er uit ziet. Je kan niet alleen van een deel van iemand houden, het is alles of niets zegt hij vaak. Hij heeft een slecht beeld van wat goed en fout is, het maakt hem ook niet uit. Hij vind slechts dat iedereen een begrip moet hebben van bepaalde normen & waarden. Zonder dat Ash zelf realiseert vecht hij voor het gene wat hij wilt. Er zijn maar weinig keren dat hij niet krijgt wat hij wilt. Soms gaat hij té ver hier in, ook dat realiseert hij zich niet. De wereld is er om keuzes te maken, vandaar dat hij kiest om er voor te zorgen dat hij krijgt wat hij wilt. Dit kan een item zijn maar ook een vriendschap. Doordat hij zo fel is tegen liegen zal hij je meteen vertellen wat hij van iets vind of wat hij van jou vind. Het gene wat hij denkt zal hij ook meteen zeggen. Het is meestal niet zijn bedoeling om iemand te kwetsen maar soms gebeurd dat. Hij geloofd niet in aardigheids regels, dat je het niet mag zeggen als je de schoenen van die persoon niet mooi vind.

Biografie: Ash is opgegroeid in ergens in Utah (Amerika). In een klein plaatsje met 592 bezoekers om precies te zijn. Zijn ouders zijn arme boeren die hard moesten werken voor hun geld. Hij is daarom niet naar school gegaan, uit keuze maar ook omdat het een extra last/kosten voor zijn ouders zou zijn. Hij was de opstandige zoon, de gene die altijd in de problemen kwam. Zijn ouders deden niet veel moeite om hem op het ''juiste'' pad te brengen, Zijn oudere zus Claire gaf de hoop niet op. Zijn leven was dus gewoon normaal, hij moest hard werken voor de dingen die hij wou maar ze hadden het oké. Zijn familie hield van elkaar en ze waren allemaal gezond. Toen Claire ging studeren en dus vertrok in het kleine stadje waar ze woonde was dit nogal een tegenslag van hem. Hij ging vaak bij haar langs in de grote stad en daardoor besloot hij een tattoo te nemen. Al waren zijn ouders het er nooit echt mee eens, ze lieten hem de tattoos en piercings zetten. Hij had het dus goed, zijn ''jeugd'' was goed, hier en daar wat hobbeltjes maar niks dramatisch.

Vaardigheden: Ash is goed in het bestuderen van mensen, het zien of iemand liegt en het onthouden van beelden.
Zwaktes: Letters, woorden, zinnen, boeken. Hij is een analfabeet.
Interesses: Ergens diep in Ash zit een grote liefde voor kleine kinderen. Niet op een pedofielische manier maar gewoon op een vertroetel manier. Kleine kinderen veroveren altijd zijn hart. Hij zal eerder een kind redden dan dat hij een vriend of vriendin red. Zo zit hij in elkaar, voornamelijk omdat hij vind dat je nog niet dood mag gaan als je niet geleefd hebt. Naast zijn ''liefde'' voor kleine kinderen vind hij filosoferen ook erg leuk. Hij denkt graag na over hoe dingen in elkaar zitten, meestal hardop. Wat tot ergernis van sommige mensen kan leiden.
Angst: Ash is niet snel bang, toch kent hij ook eigenlijk geen echte angst. Hij heeft dingen zoals moord of verkrachting niet meegemaakt. Maar tot nu toe kent hij niet echt angst. Vroeger was hij een lange tijd bang voor monsters in het donker maar dat is nu gelukkig over. Verder is zijn analfabetischheid een beetje een angst en schaamte voor hem.

Omgeving:
Familie: Claire zijn 6 jaar oudere zus, zijn beide ouders en wat verre neven, nichten, ooms, tantes, opa's en oma's.
Vrienden: Doordat Ash zo veel tijd had omdat hij niet naar school ging hing hij meestal een beetje rond. De vrienden die hij daar door kende waren niet de beste. Ze waren ''slechter'' dan hij was, deden écht dingen verkeerd omdat ze écht geen goede mensen waren. Echte lang blijvende vrienden zijn er niet van gekomen. Voornamelijk is Claire een goede vriendin van hem.
Relaties: Ash heeft meerdere relaties gehad, de ene wat beter/langer dan de andere. Het meisje dat hem nog steeds dicht bij zijn hart ligt is Alice, de beste vriendin van Claire. Alice is 3 jaar ouder dan hij was en hij heeft er een jaar lang een relatie mee gehad, wat voor hem lang was. Hij is niet heel opgelijk over zijn relatie met Alice tegen de buitenwereld, het is iets intiems voor hem.

Extra's:

Toekomst: Ash probeert zijn toekomst zo positief mogelijk te bekijken. Voornamelijk wil hij gewoon een leuke meid vinden en kinderen krijgen. Het liefst 3 of 4, veel kinderen iniedergeval.
Muziek: Ash is een grote muziek persoon. Hij luisterd heel veel muziek en geniet daar dan ook echt van.

En toen moest er iets onderstaan zodat je regels en alles gelezen had.

Spoiler:
 
Back to top Go down
View user profile
Evy

avatar

Aantal berichten : 37
Registratiedatum : 2011-02-20
Leeftijd : 20
Woonplaats : A'dam - Noord

PostSubject: Re: Ash Stone   Thu Feb 24, 2011 10:24 pm

Goedgekeurd Like a Star @ heaven
-damn dit had ik eigenlijk met admin moeten doen. Pech-
Back to top Go down
View user profile
Jason

avatar

Aantal berichten : 18
Registratiedatum : 2011-02-26

PostSubject: Re: Ash Stone   Sat Feb 26, 2011 11:32 pm

ik hou van ash stymest, hij is mn baby haha <33
Back to top Go down
View user profile
Macci

avatar

Aantal berichten : 27
Registratiedatum : 2011-02-26
Woonplaats : In je bed

PostSubject: Re: Ash Stone   Sun Feb 27, 2011 12:10 am

Hotttt I love you___ I love you
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
PostSubject: Re: Ash Stone   

Back to top Go down
 
Ash Stone
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Outcasts. :: Algemeen :: Rollen-
Jump to: