Outcasts.

Outcasts of their own world.
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Yoko Fujita

Go down 
AuthorMessage
Yoko-San :3

avatar

Aantal berichten : 2
Registratiedatum : 2011-02-23

PostSubject: Yoko Fujita   Wed Feb 23, 2011 6:41 pm

Naam: Yoko Fujita
Roepnaam:Yoko, bijnamen heeft ze niet echt, alleen de verkleinde vormen van Yoko soms.
Geslacht: female.
Leeftijd: 16 jaar.

UITERLIJK
Lengte: 1.66, Yoko is erg klein voor een meisje van 16, ze heeft er niet zo veel last van, alleen als ze lange, knappe meisjes tegen komt.
Gewicht: Yoko weegt 54 k. Dat is opzich erg licht voor haar lengte maar ze kan er niks aan doen. Ze heeft gewoon niet zo veel voedsel nodig om zich 'verzadigd' te voelen.
Ogen: Yoko haar ogen zijn paars, wat je alleen goed kan zien als ze net heeft gehuild, of als je heel lang naar haar ogen kijkt. Als je alleen een snelle blik werpt lijken haar ogen een aparte kleur blauw te zijn.
Huidskleur: Yoko is blank, eigenlijk bijna wit. Hoelang ze ook in de zon zit, ze word alleen maar iets donkerder, maar als je haar dan naast iemand zou zetten die net zo lang in de zon gelegen had zou je zeggen dat ze de hele vakantie binnen had gezeten. Daar irriteert Yoko zich wel kapot aan.
Haarkleur: Yoko haar haar is zwart, maar ze verft het heel vaak in andere kleuren, blauw, wit, rood, roze het maakt haar niet uit, als ze maar opvalt.
Kapsel: Yoko heeft haar haar meestal los, het is in laagjes geknipt, wat haar haar een stuk heeft uitgedund. Dit valt niet zo erg op omdat haar haar normaal heel erg dik was. Vaak toupeert ze het zodat het er 'emo/scene' uit ziet. Ze heeft vaak een clipje, of strikje in haar haar om het uit haar gezicht te houden, omdat haar pony vaak in haar ogen zit. Als ze een staart in heeft is het altijd vast gebonden met een lint, ze heeft een hekel aan elastiekjes.
Kleding: Yoko draagt vooral veel rokjes, van die plooiende schooluniform rokjes. Alleen kort Yoko ze een heel stuk in, zodat ze niet zo 'netjes' zijn. Meestal zijn die rokken donkerblauw of zwart geruit. Ook draagt Yoko veel kousen, zoals ze in Japan deden bij de school uniformen. Ze draagt veel topjes en hemden, omdat die wat meer laten zien om het zo te zeggen xD Ze draagt opvallend veel zwart met soms wat felgekleurde details zoals sieraden en opdrukken op t-shirts.


INNERLIJK
Karakter-eigenschappen: Opvliegend, grappig, droog, sarcastisch, klunzig, arrogant, creatief ehh.. ja xD
Karakter:Yoko is een meisje die je liever van een afstand bekijkt, dan dat je op haar afstapt. Soms heeft ze van die buien dat ze het liefst iedereen kapot slaat, het is dus wel eens voor gekomen dat iemand toen op har afstapte en toen deed ze nog al.. arrogant. Dat is natuurlijk naar iedereen doorgefluisterd waardoor er nu de naam 'arrogant' op haar hoofd gestempeld staat. Als je nu op haar af zou stappen zou ze heel erg meevallen. Yoko is erg opvliegend, als je haar beledigd zal ze je al snel of in de haren vliegen of gaan zitten uitschelden. Yoko is eigenlijk een best slim meisje, alleen doet ze zich dommer voor dan ze is, ze houd niet van te veel aandacht. Yoko heeft een aparte soort humor, ze lacht vooral veel om zichzelf. Ze heeft genoeg zelfkennis om te weten dat ze niet de lelijkste is en weet daar soms ook wel gebruik van te maken, maar eigenlijk is ze best onzeker. Het is echt iets voor Secret om heel erg sarcastisch te zijn, ook al gaan de gesprekken over erg serieuze dingen. Mensen irriteren zich daar vaak aan. Yoko is trouwens erg in zichzelf qua emoties, als je te dicht bij haar gevoelens komt en haar te goed leert kennen dat sluit ze zichzelf op. Ze bouwt een soort mentale muur om zich heen en zal nooit meer met je praten over persoonlijke dingen. Yoko vind het nou eenmaal niet fijn om voorspelbaar en kwetsbaar te zijn. Stiekem verlangt ze wel naar een jongen, of meisje, tegen wie ze alles kan vertellen, alleen durft ze zoiets niet omdat ze bang is dat relaties te snel over gaan. Ja, Yoko is bisexueel, ze schaamt zich er niet voor, maar verteld het liever niet als het niet noodzakelijk is.

Biografie: Yoko had een normale, gelukkige jeugd. Tot ze 12 werd. Haar moeder overleed aan borstkanker, haar vader begon haar daarna te verwaarlozen. Hij sloeg haar broertjes en zusjes en schold Yoko voortdurend uit. Ze nam hem niks kwalijk omdat ze wist dat hij het moeilijk had. Nu beseft ze dat hij, ook al had hij et moeilijk, wel erg fout zat. Op een dag, ze weet niet meer wanneer, was hij opeens weg. Zij zorgde voor haar broertjes en zusjes. Toen ze met het schip naar de 'nieuwe aarde' ging heeft ze haar broertjes en zusjes achter gelaten, heel soms mist ze ze maar ze is eigenlijk blij dat ze van ze af is. Yoko heeft nooit echt van haar familie gehouden zoals andere van hun familie houden. Haar geboorteplaats was trouwens in een klein dorpje in Japan, waar het altijd druk was op straat. De naam is ze vergeten, die is haar eigenlijk nooit verteld en als dat al is gebeurd heeft ze zo erg haar best gedaan om het te verdringen dat ze er nu niks meer van weet. Yoko heeft ook nog andere familie natuurlijk, oma's, opa's. Oke, dat was een slecht voorbeeld want haar oma's en opa's heeft ze nooit gekend. Maar haar neef wel, toen ze echt nog een jong meisjes was is ze zogenaamd getrouwd met haar neef. Nu hoort ze amper nog wat van hem.

*Vaardigheden: Yoko is goed in zich afsluiten van de ruimte, ze kruipt wel eens met haar mp4 in de hoek van een kamer en dan merkt niemand haar meer op, al zat de kamer nog vol met 100 mensen. Maar vaak sluit Yoko zich niet af, want ze houdt er van om tussen de mensen te zijn. Ook kan ze goed tekenen, ze is heel creatief.
Zwaktes: Yoko kan slecht tegen haar verlies, en kan er totaal niet tegen als iemand haar fouten verbeterd. Dan word ze meestal heel erg chagrijnig. Ook is Yoko super slecht in de koprol, misschien niet zo belangrijk maar vroeger is ze daar erg veel mee gepest.
Interesses: Yoko vind het best intressant om hele oude kranten te lezen, gewoon als tijdverdrijf. Ook spaart ze aanstekers xD
*Houdt van: Als je Yoko voor een vlam zet kan ze daar jaren naar staan kijken, dat vind ze fascinerend. Ook houdt ze heel erg van tekenen.
*Houdt niet van: Yoko heeft een hekel aan wandelen, ze snapt niet wat mensen daar leuk aan vinden. Toch gaat ze vaak mee om niet alleen te zijn.
Angst: Yoko is als de dood voor clowns, al staan ze op een kilometer afstand dan begint ze nog te gillen en durft ze niet meer verder te lopen. Ook is ze bang voor beestjes, en ze heeft trouwens een hekel aan dieren :3

OMGEVING
Familie: Moeder: Sashira.(35 toen ze stierf.) Zusjes: Akira en Yuuki (9 en 11). Vader: Kaito (50. toen hij weg ging). Neef: Hiroshi (Nu 18.)
Vrienden: Hiroshi, haar neef is ook als een vriend voor haar, dus hij hoort hier ook bij. Ze heeft verder niet zo veel vrienden, niet van vroeger in ieder geval. Alleen Emi. Ze was Yoko's vroegere buurmeisje. Op een dag kwam ze niet meer opdagen,Yoko's buren kwamen vertellen dat Emi dood was gevonden op straat als gevolg van een brute verkrachting.
Relatie: Nee, Yoko zoekt er een, zoals ik al eerder had gezegd. Ze is alleen kieskeurig en vind dat ze je goed moet kennen.
*Huisdier(en): Nee, zoals ik al zei haat Yoko dieren.

Speciaals: Yoko kan erg snel rennen, niet superkracht-achtig snel, maar gewoon boven het gemiddelde.

EXTRA'S
Motto: When nothing goes right, turn left.

*Favoriete lied: Bij Yoko verschild dat om de dag, op dit moment luisterd ze veel naar Ring Ding Dong van SHINee en Ghost In The Mirror van Motionless In White.
Quotes:" I will love you, even if it's no longer 'we'. "
"Feels so good being bad."
" I just wanna be another 'Who cares' 'drop dead' kid."

Extra: Yoko rookt, dat doet ze al een tijdje en ze kan gewoon niet stoppen, eigenlijk heeft ze ook niet echt de moeite gedaan om te stoppen. Ze heeft ook snakebites in haar onderlip en wil al een tijdje een tongpiercing, maar daar heeft ze de ballen niet voor.

WOW O_O


Last edited by Yoko-San :3 on Sun Feb 27, 2011 5:55 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 2011-02-18

PostSubject: Re: Yoko Fujita   Thu Feb 24, 2011 4:15 pm

Goedgekeurd, je moet alleen nog even een "speciaal" ding toevoegen. Lees anders nog even bij informatie. Like a Star @ heaven
Back to top Go down
View user profile http://outcasts.forumactie.com
 
Yoko Fujita
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Outcasts. :: Algemeen :: Rollen-
Jump to: