Outcasts.

Outcasts of their own world.
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Evila "Evy" Seira Camille Fright.

Go down 
AuthorMessage
Evy

avatar

Aantal berichten : 37
Registratiedatum : 2011-02-20
Leeftijd : 20
Woonplaats : A'dam - Noord

PostSubject: Evila "Evy" Seira Camille Fright.   Tue Feb 22, 2011 5:26 pm

Naam: Evila Seira Camille Fright.
Roepnaam: Evy.
Geslacht: Vrouw.
Leeftijd: 15 winters jong.

UITERLIJK
Lengte: 1.61 meter.
Gewicht: 51 kilo.
Ogen: Lichte, groenblauwe, amandelvormige ogen, die vaak een bepaalde uitdrukking hebben, meestal afstandelijk of uitdagend, en omrand worden door lange, donkere wimpers.
Huidskleur: Blank.
Haarkleur: Evy heeft lange, zwarte haren, niet echt stijl, niet gekruld. Het is dik, en omringt haar gezicht, maar verschuilt het niet.
Kapsel: Evy heeft haar haar vaak in een vlecht, en anders gewoon los.
Kleding: Evy draagt niet graag moeilijke dingen. Ze draagt dingen waar ze zich makkelijk in voelt, geen strakke jurken of dergelijken, maar wel wat lossere rokjes. Vaak is het niet erg uitbundig, meer kalm, zoals zijzelf.
*Attributen: Evy heeft altijd haar opschrijfboekje bij de hand. Later zul je lezen waarom, zie extra. Verder droeg ze tot voorkort nooit messen of dergelijken, maar nu ze hier woont, is ze steeds vaker met zoiets te vinden, gewoon voor de zekerheid. Al zal ze het niet snel laten zien, of gebruiken.

INNERLIJK
Karakter-eigenschappen: Stil, zelfstandig, koele uitstraling, hard, kalm, geduldig, gevaarlijk, doorzetter, leeft voor zichzelf, teruggetrokken, nieuwsgierig, intelligent, vriendelijk, gesloten, onafhankelijk, onderzoekend, individueel, nadenkend, realistisch, luisterend, behulpzaam, mysterieus, verstandig. Het speciale aan haar is dat ze in moeilijke momenten heel goed logisch kan nadenken.

Karakter: Evy is iemand. Veel mensen houden het daarop, mensen die denken dat ze haar kennen. Maar ze kennen haar niet. Niet echt. Ze heeft een erg gecompliceerde persoonlijkheid, en soms heeft ze het gevoel dat ze die zelfs nog niet eens kent. Om te beginnen zijn er gewoonweg niet veel mensen die Evy willen kennen, omdat ze vaak afstandelijk doet, en niet graag in het gezelschap van veel mensen is. Ze is slim, slimmer dan de meeste mensen, en is goed in het maken van beslissingen en oplossingen bedenken. Evy is zogezegd een stil meisje. Je krijgt haar niet snel écht aan het praten. Ze kan je best een paar woorden zeggen, maar die zijn kil, net als haar uitstraling. Als je haar voor het eerst ziet, denk je meteen aan een lief, schattig meisje, maar als je haar ogen eenmaal echt hebt binnen gekeken, en haar uitstraling hebt gevoeld, dan weet je het. Met die uitstraling kan ze goed mee laten merken als ze niet wil praten. Je hoort het aan haar stem, ziet het aan haar ogen, haar uitdrukking. Wel is Evy erg geduldig, en blijft ze bijna altijd kalm. Tranen zal je bij Evy nooit zien vloeien, het is een teken van zwakte dat ze niet graag geeft. Ze haat het idee dat ze zich aan anderen blootstelt. Evy is een zelfstandig meisje, dat goed voor zichzelf kan zorgen, en het niet fijn vindt als mensen haar daarin onderschatten. Ze kan goed leven zonder anderen om haar heen. Ze houdt niet van een saai leven, en doet dan ook wel eens gevaarlijke dingen, die haar makkelijk af lijken te gaan.
Ook is Evy een meisje dat altijd doorzet. Ze geeft niet op, en als ze ergens mee is begonnen, maakt ze het af, hoe hard het ook is, ze slaat zich er op een manier doorheen. Evy leeft voor zichzelf, niet voor anderen. Liefde werd haar niet gegeven, en zij geeft het jou niet zomaar. Ze leeft dan ook een teruggetrokken leven, en houdt er niet van om zich op plekken te bevinden waar veel mensen zijn. Ondanks dat alles is Evy een meisje dat nieuwsgierig is naar het onbekende, al is ze daar aan de andere kant ook niet blij mee. Ze gaat voor het avontuur, maar is voorzichtig genoeg en onderschat dat niet. Ze weet wat ze aankan. Ze is een intelligent meisje, dat veel dingen in zich opneemt, en dingen niet vergeet. Ze heeft een fotografisch geheugen, dat haar zowel mooie, maar vooral slechte herinneringen voor altijd laat bewaren.
Maar als je écht binnenin zou kijken, op plekken die ze eigenlijk nooit laat zien, en ook voor zichzelf helemaal wegstopt, zou je een vriendelijk meisje zien, dat haar eigen ziel zou geven, als ze anderen daarmee van pijn kon verlossen. Hoewel ze een gesloten meisje is, kan ze ook erg behulpzaam zijn, zelfs met de koelheid om zich heen. Ze is, bovenal, luisterend. Ze luistert écht naar mensen, kan met haar kalme, heldere stem tot hun diepste gevoelens doordringen, gewoon door kalm met ze te praten, ze te begrijpen. Dat is iets wat ze echt goed kan. Evy zou nooit iets anders zien dan het is, ze is altijd realistisch tegen zichzelf, al zal ze dat niet tegen anderen zijn, als ze daarmee hun pijn of zorgen zou kunnen verlichten.
Evy is een individueel meisje, dat in de eerste instantie voor zichzelf leeft, omdat anderen ook niet voor haar hebben gezorgd. Ze heeft een lange tijd geen liefde meer gekend. Ze is onderzoekend, onderschat niets, en wil graag eerst dingen over iets of iemand weten voor ze er wat mee doet. Je kan Evy niet samenvatten, maar als je haar zou kennen, zouden er een paar dingen absoluut voorbij komen. Ze is een mysterieus meisje, met een koele uistraling, dat altijd verstandig is en zal blijven, en zich niet door anderen zou laten verleiden. Ze denkt meer over dingen na dan anderen. Ze zou zichzelf doden, als ze daarmee de pijn van een ander zou kunnen verlichten. Echt.

Biografie: Evy's moeder heeft haar bij een weeshuis achtergelaten toen ze nog maar een paar dagen oud was. In de kou, was ze al meteen alleen. In het weeshuis heeft ze nooit vrienden gevonden, en heeft ze zich alleen maar afgezonderd. Ze heeft ook nooit behoefte gehad haar ouders te vinden.

*Vaardigheden: Evy is goed in logisch nadenken. Ze kan haar hoofd koel houden op de meest vreemde momenten.
Zwaktes: Evy kan niet tegen teveel mensen om haar heen. Het geeft haar het gevoel dat ze ingesloten is, en geen kant meer op kan.
Interesses: Boeken. Ze houdt van lezen, en kan het uren lang doen, zonder dat ze de tijd in de gaten heeft.
*Houdt van: Rust. Ze kan niet tegen drukte, en houdt ervan op kalme plekken te zijn, gewoon na te denken, of misschien wel wat te doen, maar alleen zijn. Altijd alleen.
*Houdt niet van: Drukte. Evy kan niet tegen teveel mensen in een kamer, dan kan ze haar hoofd niet meer koel houden, zoals gewoonlijk. Niet heel goed, het kan nog wel, maar toch geeft het haar een beklemmend gevoel.
Angst: Evy laat haar angst niet graag merken, maar in werkelijkheid heeft ze die natuurlijk wel. Ze is bang voor de mensen die te sterk zijn, die hun macht misbruiken. Ze is bang voor de dingen die ze niet kent, al zal ze het niet laten merken, en zal ze altijd doorzetten.

OMGEVING
Familie: Haar moeder heette Julie, wist ze, maar haar vaders naam heeft ze nooit gekend.
Vrienden: Evy heeft geen vrienden. Misschien heeft ze ze vroeger wel gehad, maar nu wil ze ze gewoonweg niet meer hebben.
Relatie: Nee, en zoals het er nu uitziet, zal en wil ze die ook nooit krijgen.
*Huisdier(en): Nee, ook niet.

EXTRA'S
*Toekomstdroom: Ze wil niet nadenken over de toekomst, over alles wat mis zou kunnen gaan. Ze leeft nu, en zo zal ze zijn, altijd vrij.
Motto: "Voor altijd vrij. Vrij en alleen."

*Favoriete lied: Heeft ze niet.
*Favoriete/mooie zinnen: “Leef voor vandaag. Als vandaag moeilijk is, vergeet vandaag dan. En als het niet zo was, vergeet het dan ook, want het zal snel weer moeilijk zijn.”
Quotes: “Duister is geen slechte eigenschap. Het is een manier je te verbergen tegenover anderen.”.

Extra: Evy heeft een soort rare, onverklaarbare ziekte. Op sommige momenten lijkt het alsof haar stem wordt uitgeschakeld, dan is er geen geluid meer uit haar te krijgen. Verder is er niets mis met haar, ze kan gewoon denken, maar ze laat het liever niet aan anderen merken, omdat ze het een teken van zwakte vind, iets dat ze niet graag toont. Wel heeft ze daarom altijd een blocnote bij zich, en een potlood, zodat ze altijd dingen op kan schrijven, al gebruikt ze het ook vaak om verhalen in op te schrijven.

Spoiler:
 
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin


Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 2011-02-18

PostSubject: Re: Evila "Evy" Seira Camille Fright.   Tue Feb 22, 2011 5:30 pm

Goedgekeurd Cool Like a Star @ heaven
Back to top Go down
View user profile http://outcasts.forumactie.com
 
Evila "Evy" Seira Camille Fright.
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Outcasts. :: Algemeen :: Rollen-
Jump to: